Ce facem Surpriza mea Uncategorized

Beautiful news: Vrejul fermecat este functional

Asa cum spuneam in postarea anterioara, saptamana aceasta am lansat 2 produse speciale, dedicate copiilor.

Primul era albumul foto Happy Kids, iar al doilea este un ceas de perete sub forma unui vrej fermecat care se misca odata cu timpul ­čÖé

Ceasul este spectaculos, la fel de impresionant pentru copii si parinti. Un ceas cu diametrul de 120 cm, care functioneaza perfect datorita mecanismului Nextime (cu garantie 1 an ) si sub forma de vrej fermecat poate fi un element spectaculos de decor.

Etapele de „constructie” a ceasului┬á prevad lipirea autocolantului si fixarea mecanismului (urias) de ceas deasupra decorului din autocolant special pentru perete.

So, instead words…

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne p─ârerea ta!

2 Comments

Lasa un comentariu