Uncategorized

Ne mutăm!

Bună dimineaţa!

Zilele astea au fost unele agitate pentru toată ţara şi pentru toată lumea de fapt datorită Jocurilor Olimpice.

Deja apar pe toate reţelele de socializare fotografii de luni, cu animăluţe, cu citate amuzante care să îţi facă ziua de după weekend mai bună.

Toată lumea visează la încă o zi de relaxare, dar noi ne apucăm de muncă deoarece ne mutăm!

De astăzi ne mutăm sediul de pe strada Traian Moşoiu nr 41 din Cluj, pe strada Horea nr 22 .

 

Aşa că vă las, pentru că avem treabă: mutăm birourile, imprimantele, calculatoarele, toate echipamentele de care avem nevoie pentru ca toate cadourile să fie perfecte!

O zi frumoasă vă dorim, noi fugim la împachetat! 🙂

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu