Surpriza mea Trucuri foto

White Balance la aparatul foto

White Balance este o setare pe care o gasesti la aparatul tau foto, indiferent de modul in care alegi sa faci fotografia: Manual, Program, Shutter, Apperture.

Cadourile personalizate trebuie sa fie realizate foarte bine si sa aiba cele mai bune fotografii din arhiva ca sa impresioneze, astfel ca este foarte importanta „temperatura” unei fotografii: calda, rece.

Doresti sa ii faci un cadou partenerului tau/ cuiva dn familie/ unui prieten bun? Atunci nu alege fotografii care sunt neclare, sunt miscate, nu va vedeti bine sau este prea albastra din cauza balansului de alb.

De exemplu, fotografia din magnetul romantic de mai jos a fost aleasa bine. Cei doi se privesc, sunt indragostiti si este o fotografie calitativa, cu o lumina calda.

Magnet trandafiri Tiparo

Pentru a realiza fotografii frumoase de portret trebuie sa avem in vedere cateva aspecte:

  • lumina
  • fundalul
  • ISO
  • diafragma
  • timpul de expunere s.a

Faceti fotografii si experimentati diferite pozitii si setari ale aparatului.

Daca sunteti intr-un spatiu inchis si nu este lumina naturala, setati balansul de alb- WHITE BALANCE.

Sursa foto

In aceasta fotografie se vede foarte clar ca a fost setat balansul de alb. In prima fotografie balansul de alb este lasat pe auto, iar in a doua pe Fluorescent/Neon.

WhiteBalance

Acorda atentie luminii pentru ca este un element foarte important, care da viata si aerul aparte al unei fotografii. :)

Un alt exemplu in care se vede foarte clar cat este de important balansul de alb sunt cele doua fotografii de mai jos. In prima fotografie a fost lasat pe Auto, iar in cea de-a doua a fost selectata optiunea: Cloudy.

Acestea sunt rezultatele:

AUto WB CloudyWB

Nu in ultimul rand, experimenteaza. Incearca orice truc care ar putea sa te ajute sa te perfectionezi si sa obtii fotografiile cele mai frumoase cu care sa faci surprize.

Felicitari personalizate Tiparo

Spor la fotografii si nu uita: cele mai frumoase cadouri sunt cele personalizate deoarece sunt unice si pastreaza amintirile vii!

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu