Surpriza mea Tricouri personalizate

Legendary! Am lansat spotul video Tiparo.ro

Scris de Tiparo

Am inceput sa ii cunoastem tot mai bine pe cei care ne urmaresc, pe cei care lucreaza cu noi si care aleg sa ofere cadouri personalizate pregatite de echipa Tiparo.ro.

Stim deja ca iti place sa fii creativ. Am avut doar feedback pozitiv referitor la noile tricouri personalizate si ne-am gandit sa facem mai mult, sa facem ceva pentru comunitatea tinerilor sportivi din Cluj-Napoca, sa le oferim cadouri personalizate si sa cream tricouri originale.

Iti prezentam oficial spotul Tiparo Legendary:

Realizatorii spotului: Maya Raicu si Alexandru Dorofte.

Protagonistul filmarii este Cătălin, un clujean sportiv pasionat de bike. Am realizat un interviul cu el si il poti citi aici. O sa continuam aceasta serie cu interviuri si articole originale.

Ne-am dorit sa cream trei modele de tricouri personalizate special pentru skateri,

bikeri sau pentru cei care admira aceste sporturi. Deocamdata ti le prezentam pe acestea trei.

Care este preferatul tau? 🙂

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu