Crese/ Gradinite Decor Decor camera copilului Proiecte de decor

Decor personalizat si animat pentru crese

Scris de Tiparo

Locul in care un copil isi desfasoara activitatea este foarte important deoarece acolo au loc majoritatea activitatilor importante: somnul, joaca, invatatul, cititul etc.

Decorul, elementele folosite si culorile transforma un loc monoton intr-un spatiu care poate contribui intr-o anumite masura la personalitatea copilului.

Pe langa camera copilului de acasa si cresa este foarte importanta si contribuie la modul in care percepe copilul decorul din jurul sau.

De aceea, pentru a pregati spatiile perfecte pentru copii, avem in vedere cateva criterii:

  • Culorile din camera trebuie să fie calde și să se asorteze cu mobilierul sau covorașul.
  • Alege nuanţe pastelate şi culori complementare pentru combinaţii.
  • Stabilește o tematică de decor: basm, personaje animate, natură etc.
  • Alege decorațiunile şi tematica în funcție de vârsta copilului.
  • Lumina trebuie să fie difuză, nu foarte puternică. Poţi folosi perdele colorate pentru a filtra lumina sau lumini mai slabe.

Mai jos poti viziona un filmulet cu decorul animat pe care l-am realizat intr-o cresa din Cluj-Napoca. Pentru decorul peretilor am folosit folie de sablare, autocolant personalizat si stickere de perete.

In acest fel imaginatia copiilor este stimulata in mod creativ. Copiii sunt fericiti intr-un mediu vesel si animat! 🙂

Contact:

Pentru a discuta despre un proiect individualizat si original de decor, putem fi contactati.

Raspundem rapid pe office@tiparo.ro, pe Facebook  sau la telefon 0740-134.377.

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu