Cadouri barbati Cadouri copii Cadouri femei

Cum poti personaliza un calendar in 3 minute?

Scris de Tiparo

Un cadou unic si foarte apreciat de prieteni si familie sunt calendarele personalizate cu poze. In fiecare zi onoram zeci de comenzi, iar minim un calendar de perete sau de birou s-a dovedit a fi cadoul perfect pentru toti cei dragi.

Calendar de perete personalizat cu poze tiparo

Pentru a pregati un calendar de perete sau un calendar de birou pe Tiparo, ti-am pregatit un tutorial de utilizare a modulului de personalizare. Ai mai multe optiuni pe care le poti folosi: luminozitate, rotire, inversare, sepia, alb-negru. Dupa ce adaugi fotografiile, alege pe ce luna a calendarului sa fie pozitionate, editeaza-le si apoi poti plasa comanda.

Calendarele pot fi de perete A3 si A4, de birou sau de evenimente, fara sa fie inscriptionate cu anul curent. Orice calendar se tipareste pe carton de 160 gr. Filele sunt legate cu o spirala metalica si au o agatatoare metalica.

Aici poti sa vezi si cateva fotografii:

Vezi toate modelele aici si pregateste un cadou unic pentru cei dragi >

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu