Decor

6 idei de stickere practice pentru pereti, geamuri, mobilier

Scris de Tiparo

Stickerele sunt printre cele mai moderne si interactive decoratiuni pe care le poti aplica in casa ta pentru a schimba atmosfera, pentru a o face mai prietenoasa si mai originala. Vezi modele si ideile pe care ti le propunem, apoi adapteaza-le spatiului tau. Fii creativ. 🙂

1. Stickere creative pentru rafturi si cuier

Stiai ca rafturile din camera si cuierul pot fi evidentiate intr-un mod creativ si original?

sticker green-tree-cu-rafturi tiparo

Sticker Green Tree de la Tiparo.ro

De exemplu, stickerul Green Tree de mai sus este realizat cu 3 ramuri in linie dreapta pentru a se putea amplasa rafturi deasupra lui. Pentru a realiza un decor inedit, este necesar sa calculezi spatiul si sa stii exact unde vrei sa pui rafturile. Culorile frunzelor pot fi schimbate astfel incat sa se asorteze cu decorul tau. 

2. Stickere cu poze

Pont: Aplica stickerul pe cel mai vizibil perete al camerei, apoi amplaseaza ramele tale cu poze. Stickerul nu vine cu tot cu rame, tu trebuie sa iti cumperi ramele de la orice magazin.

Model de sticker decorativ la Tiparo.ro

Model de sticker decorativ de la Tiparo.ro

3. Stickere haioase si interactive

sticker-decorativ-man-in-the-house

Sticker Man in the house de la Tiparo.ro

4. Stickere cu ramuri si copaci

Copacii, florile si alte elemnte din natura creaza senzatia de prospetime si ofera un efect vizual impresionant, mai ales daca au o dimensiune mai mare.

Pont: Aplica stickerul aproape de geam sau chiar deasupra geamului pentru un decor inedit.

Sticker Tree of Happiness de la Tiparo.ro

Sticker Tree of Happiness de la Tiparo.ro

5. Stickere educative

Stickerele educative si jucause pot fi integrate foarte usor si creativ in camera copiilor.

sticker-decorativ-eu-sunt-abecedarel

Sticker cu abecedar si animale de la Tiparo.ro

6. Stickere cu tabla de scris cu creta

Tabla de scris cu creta este foarte apreciata de catre copii deoarece pot sa deseneze, sa scrie si sa se joace. Fii creativ in educatia copiilor. 

Sticker cu tabla de scris de la Tiparo.ro

Sticker cu tabla de scris de la Tiparo.ro

Stickerele sunt printre cele mai moderne si interactive decoratiuni pe care le poti aplica in casa ta pe geamuri, pereti, mobilier. Fii creativ si schimba atmosfera din casa ta cu una mai prietenoasa, decorata original. Vezi aici mai multe modele si idei , apoi adapteaza-le spatiului tau.

Bonus: La orice comanda de sticker, iti oferim cadou 2 stickere pentru priza. Spor la decorat!

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu