Decor Proiecte de decor

Proiect decor: Stickere, fototapet, tablouri la UMF Farmacologie

Scris de Tiparo

„Cum sa decoram holul Disciplinei de Farmacologie, Toxicologie şi Farmacologie Clinică din Cluj?” Asta era intrebarea pe care o aveam in urma cu cateva zile, iar solutia a venit de la colega noastra Cora, designer. Ea a realizat cateva propuneri si am ajuns la varianta finala de decor, aprobata de Universitatea de Medicina si Farmacie.

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (2)

In primul hol: Fototapet personalizat

Fiind un spatiu cu scop educational, decorul a fost conceput astfel incat sa se imbine elemente din spectrul medical si din natura. In holul care deserveste ca sala de asteptare pentru studentii care intra la cursuri si laboratoare, am decorat un perete cu fototapet personalizat cu spice.

Fotografia cu spice a fost aleasa pentru a crea o atmosfera placuta si pentru a nu incarca fiecare perete cu elemente medicale.

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparoDecor minimalist cu stickere: Citate motivationale si buline colorate

Lumina din hol este artificiala, iar lumina naturala patrunde doar prin geamul de la capatul holului, fiind si destul de ingust. Pentru a nu incarca peretii si pentru a lasa spatiul mai liber, am conceput un decor minimalist cu stickere.

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (4)

Am realizat 2 tipuri de stickere-buline:

  • simple, in culori calde
  • cu citate in romana si engleza

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (11)

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (6)

Sticker decorativ cu ADN

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (12)

Sticker cu copac pentru un decor natural

Pentru a schimba mai mult atmosfera, am integrat un copac de 2 metri in decor. Culoarea verde si frunzele creaza senzatia de relaxare si de liniste si se potriveste perfect cu conceptul.

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (18)Tablouri cu personalitati din farmacologie

Cand intri in hol, vei fi intampinat de tablouri cu personalitati din domeniul farmacologiei. Sub tablouri este un sticker cu un citat de la Albert Einstein.

Decor pereti Umf farmacologie cluj tiparo (1)

Am realizat un colaj interactiv cu decorul:

Holul acesta a devenit cel mai original si interactiv din facultate, iar studentii si profesorii sunt placut surprinsi de decor de fiecare data cand intra la cursuri.

Ce parere ai de decorul realizat in facultate? Ar trebui ca si alte facultati sa preia acest model si sa creeze medii mai placute pentru studenti si profesori?

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu