Uncategorized

Tricourile de cuplu personalizate, o idee originala de cadou

Scris de Tiparo

Știi momentul acela în care vă uitați unul la celălalt și aveți propriile gesturi care vă dau de gol în privința sentimentelor?

Ei bine, asta exprimă și tricourile de cuplu. Vă cunoașteți atât de bine unul pe celălalt încât vă completați până și frazele. Cum ar fi să vă completați și tricourile?

Am făcut o selecție a noilor modele de tricouri de la Tiparo , atât pentru cuplu cât și pentru familiile fericite și romantice. Uite câteva tricouri din colecție care te vor atrage să le faci cadou:

1.Setul de tricouri North Pole Love

Acest set de tricouri este perfect pentru cuplurile jucăușe. Deoarece are un design unic și plin de stil, este alegerea potrivită de cadou de cuplu ce iese din tipar.

set-tricourile-de-cuplu-personalizate2.Setul de tricouri de cuplu personalizate ”Live, laugh, love”

Inima lui e a ta și viceversa. Demonstrează-i asta ce câte ori poți și totul va merge perfect între voi până la capăt. Dar cum îi arăți asta într-un mod original? Cu tricouri personalizate cu design unicat ca acestea:

set-tricouri-cuplu-live-laugh-love-1

3.Setul de tricouri ”Arctic Couple”

În iarna aceasta friguroasă ea are nevoie de tine să o încălzești. Imaginează-ți că purtați aceste tricouri și stați îmbrățișați în fața șemineului. Mie îmi topește inima această imagine. Și tricourile cu pinguini animați sunt călduroase de asemenea.

set-tricouri-cuplu-arctic-couple

4. Setul de tricouri de cuplu ”Crăciunul Nostru”

Chimie, armonie și dragoste. Mirosul parfumului ei te învăluie și senzația pe care o lasă bumbacul tricoului pe degetele tale este perfectă. Tricourile personalizate de cuplu pur și simplu vă transpun într-o poveste.

set-tricouri-cuplu-craciunul-in-doi

5.Setul tricouri de cuplu ”Penguin Couple”

Este cadoul perfect. Cu design unicat cu personaje animate drăgălașe, vă va face să vă simțiți foarte bine împreună. De asemenea, bumbacul este extraordinar de confortabil, așadar veți fi împăcați din toate privințele.

set-tricouri-cuplu-penguin-couple

6.Setul de tricouri ”Mi-am găsit perechea”

Ți-ai găsit perechea și simți nevoia să-i arăți asta într-o dimineață? Îmbracă un tricou personalizat cu mesaj de la Tiparo care să îi spună acest lucru. Găsești cuvintele perfecte pe setul de tricouri pentru cuplu ”Mi-am găsit perechea”.

set-tricouri-cuplu-a-set-tricouri-pere

7.Setul de tricouri pentru cuplu ”Love Game”

Dragostea e un joc, toată lumea știe asta. De ce să nu aveți parte de picanterii în acest joc minunat? Se spune că cele mai frumoase cadouri se dau din iubire. Dă-i în dar iubirea ta într-un mod jucăuș care spune pe un ton cald ”Ești cu mine, totul e bine”.

set-tricouri-love-game

8. Setul de tricouri ”One Love”

Nicio iubire nu se compară cu a voastră. E cea mai puternică și mai dragă. Sentimentele vă leagă și vă fac un întreg. Asta arată și tricourile One Love atunci când sunt purtate de ambii îndrăgostți. Dragostea împuternicește.

set-tricouri-one-love

9. Setul de tricouri ”You are so hot”

Cu siguranță îi spui, mai în glumă, mai în serios, că e perfectă pentru tine așa cum e. Câteodată e iute și grăbită, câteodată roșie de furie, dar de cele mai multe ori, dulce și drăgăstoasă. Așadar, cu acest set de tricouri perfecte atât pentru ea cât și pentru tine, glumițele vor fi la ordinea zilei.

set-tricouri-you-are-so-hot-1

10. Setul de tricouri ”Happy life”

Da, așa e. Fericirea din relație se vede în ochii și în zâmbetul femeii de lângă tine. Își va începe fiecare dimineață cu un zâmbet larg și voi doi purtând acest set de tricouri. Tiparo se ocupă de zâmbetele tuturor și creează produse de calitate cu prețuri rezonabile. Alege și tu calitatea.

set-tricouri-cuplu-happy-life-9-1

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu