Cadouri Cadouri barbati Cadouri femei Cum gasesti cadoul ideal

Cadouri de Dragobete. Cea mai frumoasă colecție de cadouri personalizate

Scris de Tiparo

Dragobetele este o tradiție românească ce reprezenta în trecut momentul în care natura se trezește. Păsările își caută cuibul, soarele iese din nori iar tinerii rezonează odată cu începutul primăverii.

De Dragobete, fetele și băieții se întâlnesc pentru ca iubirea lor să țină tot anul, precum a păsărilor ce se „logodesc” în acestă zi.

Fiind o zi cu puternică încărcătură emoțională, îndrăgostiții o sărbătoresc drept varianta românească a Valentines day.

Pentru această zi dedicată vouă, celor ce iubiți cu intensitate maximă, am pregătit în acest articol cea mai frumoasă colecție de cadouri personalizate.

1.Felicitările personalizate

Îi plac cuvintele tale de dragoste și mereu te roagă să-i mai spui încă ceva drăguț? În cazul acesta, felicitările personalizate sunt un cadou exscelent pentru Dragobete.

2. Un calendar personalizat cu fotografiile voastre

Pentru că Dragobete este sărbătoarea dragostei românești, poți opta pentru un model tradițional al cadoului. DE asemenea, poți opta pentru un model romantic pe care jumătatea ta îl va adora din primul moment.

Poți alege între un calendar de perete, magnetic sau de birou, în funcție de numărul pozelor și modelul cadoului.

3. Tricouri de cuplu personalizate

Din cea mai frumoasă colecție de cadouri personalizate din colecția de Dragobete nu pueau lipsi tricourile personalizate. Purtate de ambii îndrăgostiți și cu mesaje care desăvârșesc dragostea unuia pentru celălalt, tricourile personalizate de cuplu sunt o alegere specială pentru cadoul de Dragobete.

set-tricouri-young-love

 

4.Cănile termos personalizate

Un cadou simpatic dar și folositor în același timp este un set de căni termos personalizate. Cănile termos vin în set cu design special de dragobete, fie că alegi designul tradițional cu fotografii sau unul romantic. De asemenea, un set de căni termos este un cadou util pentru diminețile de iarnă în care vă savurați cafeaua la birou, dar nu vreți să uitați unul de celălalt.

5.Magneți personalizați

Magneții personalizați sunt o idee creativă de cadou. Pe frigider poți pune diferiți magneți cu lunile petrecute împreună de-a lungul relației și fotografii cu momente sugestive. De asemenea, pe o tablă magnetică în orice cameră, poți crea șiruri de amintiri cu magneți cu fotografiile voastre.

6.Un set de inimioare personalizate

De Dragobete, totul trebuie să fie în formă de inimă. Inclusiv elementele decorative. Un cadou personalizat de Dragobete foarte apreciat este inimioara personalizată. Fotografia este expusă într-un mod creativ, în spatele unui perete cu apă și confetti în formă de inimioare.

7.Un set de perne personalizate

În trecut se spunea că dacă îți pui în ajun de Dragobete busuioc sub pernă îți vei visa alesul. Acum însă nu mai e nevoie, căci te poți trezi în dimineața de Dragobete privind o fotografie cu voi doi, chiar pe pernă. Nimic nu se compară cu primele clipe ale dimineții alături de amintirile tale dragi.

8.Un set de cărți de joc personalizate

Niciun joc nu va mai fi la fel după ce vă veți face cadou propriile seturi de cărți de joc personalizate. Cu un aspect romantic superb, ele pot fi personalizate cu cele mai frumoase fotografii de la evenimente, sau chiar din viața de zi cu zi.

9.Tablourile canvas

Tablourile reprezintă imortalizarea unor momente speciale ce vor rămâne pentru totdeauna în inimile voastre. Tocmai de aceea, un tablou canvas personalizat este cadoul perfect de Dragobete. Începeți anul iubirii prin reamintirea momentelor de dragoste dintre voi.

10.Felicitările personalizate

Voi încheia acest articol al celei mai frumoase colecții de cadouri pentru Dragobete cu un cadou plin de încărcătură emoțională. Felicitările personalizate. Dintotdeauna, sufletele romantice și-au pus sentimentele pe foaie, creând opere literare în cinstea persoanei iubite. Dacă nu te pricepi la a-ți scrie sentimentele într-un mod original, poți opta la câteva versuri dintr-o poezie de dragoste, sau poți scrie o mică scrisorică. Iar toate acestea pot fi arajate special într-o felicitare personalizată. Astfel va fi păstrat cadrul vostru intim.

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu