Decor Fototapet Home Decor Sfaturi

Ce stil de fototapet ți se potrivește cel mai bine?

Scris de Tiparo

Designul casei nu e chiar cea mai ușoară activitate atunci când nu știi exact ce ți se potrivește. Trăim într-o lume complexă în care trebuie să ne definim constant nevoile și așteptările. Iar pentru decor, trebuie să știi exact ce stil de fototapet vei folosi pentru fiecare cameră.

Și tu întâmpini probleme în ceea ce privește definirea stilului casei tale? Atunci în acest articol te voi învăța cum să descoperi ce stil de fototapet ți se potrivește cel mai bine.

1.Stilul classic chic

Îți plac detaliile sofisticate în ceea ce privește arhitectura spațiului dar și a mobilei. De asemenea, știi să le și îmbini perfect. Fără să te supraîncarci cu detalii, îmbini elemente electrice cu elemente de decor clasic. Culorile pastelate și cele puternice merg mână în mână dacă sunt cantintatea perfectă, nu-i așa?

Ei bine, dacă te regăsești printre aceste rânduri, îți recomandăm fototapetul cu elemente urbane monocrome, dar și fototapetul în culori clasice, cu design abstract și accente electrice. Uite câteva exemple pentru acest stil de fototapet:

Fototapet Palmieri

fototapet-palmieri (1)

Fototapet City Street

fototapet-city-street

Fototapetul „Enjoy every day”

fototapet-personalizat-enjoy-every-day

2.Stilul electric

Acest stil de fototapet ți se potrivește dacă preferi o fuziune elegantă a elementelor decorativ. Pentru că nu te regăsești nici într-o lume a elementelor rurale sau clasice, dar nu vrei nici să decorezi într-un mod extrem, preferi să îmbini elementele. Un stil colorat, spontan și plin de stil, care trece orice graniță. Abundă de creativitate alegând fototapet urban sau cu peisaje pline de culori vii.

Fototapetul „Golden Gate bridge”

stil de fototapet

Fototapet „Plimbare prin parc”

fototapet-parc

3.Stilul minimalist

Termenul „minimalist” a apărut în America la jumătatea anilor 1960. Acest stil de fototapet se potrivește persoanelor care preferă mai degrabă să sugereze gusturile în materie de decor decât să arate prea mult. Simplu, funcțional dar în același timp artistic. Ai nevoie de elemente de decor aranjate rațional pentru a nu te simți afundată în ele, iar totul trebuie făcut fără excese. Îți recomandăm fototapetul pastelat cu elemente naturale subtile și fototapetul în stil scandinav.

Fototapet „Puritatea verii”

fototapet-puritatea-verii

Fototapet „Pădure abstractă”

fototapet-padure-abstracta

Fototapetul personalizat „Cărți”

fototapet-carti

4.Stilul rustic

Stilul rustic se definește printr-o eleganță informală dată de elementele de decor naturale. Îți place ca spațiul modern în care locuiești să fie foarte confortabil dar în același timp aproape de toate facilitățile. Te definește un stil de viață sănătos dar în același timp confortabil. Geamurile înalte sunt un element prezent în casa ta pentru că vrei să aduci natura în spațiul de locuit. Îți recomandăm fototapetul cu elemente naturale care să te înconjoare, creând ambianța de care ai nevoie.

Fototapetul personalizat „pădure luminoasă „

fototapet-personalizat-padure-luminoasa

Fototapetul „Green wonder”

fototapet-green-wonder

În orice stil te-ai regăsi nu uita că poți combina toate aceste elemente în funcție de nevoile tale. Sper că te-a ajutat acest articol și astept fotografiile tale de după decorare la office@tiparo.ro sau tiparo.ro/testimoniale.

 

 

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu