Decor camera copilului Home Decor Reguli / Idei design Sticker decorativ

Cele mai apreciate stickere pentru copii- modele animate si educative

Scris de Tiparo

Copii vor vedea mereu jucăriile și decorul colorat animat ca pe un element inedit. Surprinși de această nouă lume în care intră, cea a educației prin metode de joacă, ei vor fi dispuși să acorde mai mult timp învățatului, datorită modului distractiv în care este prezentat.

Este foarte important să creezi copiilor un mediu plăcut pentru învățare în clasele primare, când își formează interesul pentru începerea studiilor. Iar stickerele de perete educative sunt cel mai avantajos mod.

Cum funcționează?

Stickerele de perete sunt ușor de atașat în camera copiilor, iar modelele diferite îi atrag într-un mod chiar fascinant să învețe. Astăzi îți voi prezenta 5 tipuri de stickere pentru copii care fac învățatul distractiv și transformă orele de după școală într-o aventură prin lumea cunoașterii.

1.Stickere de perete pentru copii cu tablă de scris

Desenatul este una dintre activitățile preferate ale celor mici. Studiile arată cu 90% dintre copii învață mai eficient atunci când sunt puși să deseneze și să scrie la tablă. Asta deoarece în jurul vârstei de 5-9 ani, creativitatea lor este la apogeu. Iar stickerul cu tablă de scris  este metoda perfectă de a-i susține și dezvolta creativitatea.

Untitled design (53)

2.Stickere cu fructe și legume

Este foarte important ca micuții noștri să conștientizeze de mici importanța mediului înconjurător. Cu stickerul piramida alimentelor ei vor învăța despre beneficiile unei alimentații și a unui stil de viață sănătos. Cu un sticker pentru copii cu fructe și legume îi poți învăța toate aceste lucruri prin joacă. Astfel, copilașii tăi vor fi voioși și vor învăța cu mare drag despre mediul înconjurător.

Untitled design (54)

3. Stickere pentru copii : Culorile și formele

Copii pot participa activ la decorarea camerei cu stickerele colorate și explicative, iar în sensul acesta vor învăța cu mai mare plăcere. De asemenea, le poți explica culorile și formele într-o formulă nouă, nu neapărat dintr-o carte, ci chiar de pe peretele din camera lor.

Untitled design (55)

4.Alfabetul și cifrele

Avantajul acestui sticker pentru copii este ușurința cu care copii pot participa la lipirea stickerelor pe perete. Acest lucru îi va ajuta să învețe mai ușor fiecare literă și cifră în parte, prin participare activă, iar mai apoi prin exersare.

Untitled design (56)

5.Stickerele cu înmulțire

Îmi aduc aminte și acum ce greu era să învăț tabla înmulțirii. Așa  că inventasem o metodă și scriam fiecare coloană cu o culoare diferită. Ce mult mi-aș fi dorit pe atunci un sticker pentru copii la care să mă fi uitat zilnic cu admirație. Dar pentru copii de astăzi e mult mai ușor învățatul pentru că aceste stickere sunt la îndemâna ta.

Untitled design (57)

Stickerele au un rol atât educativ cât și decorativ în camera copilașilor.

Dacă ai ales aceste stickere pentru camera copilului tău, trimite-ne fotografii și părerea celor mici la tiparo.ro/testimoniale sau la office@tiparo.ro

Mai multe stickere pentru copii găsești aici.

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu