Decor Home Decor Reguli / Idei design Sticker decorativ

Decor cu stickere de perete florale pentru o primăvară plină de culoare

Scris de Tiparo

Decoratul pentru primăvară este activitatea mea preferată. Primăvara inspiră prin paleta bogată de culori și nuanțe, prin elementele florale și culorile pastelate. Ce ți-ai mai putea dori pentru decorarea căminului tău?

În acest articol o să-ți prezint câteva stickere de perete florale care m-au cucerit și cum îți poți decora spațiile libere din camere pentru o primăvară plină de culoare.

1.Stickerul decorativ maci picturali

Am mai recomandat acest sticker și în cadrul acestui articol pentru că mă inspiră foarte mult. Macii apar abia la sfârșitul lui aprilie, dar tu te poți bucura mai repede de ei. Tot ce trebuie să faci este să lipești un sticker pe peretele din sufrageria ta, iar apoi te poți bucura de sensibilitatea și romantismul macilor.

sticker-decorativ-maci-picturali

2.Stickerul „Blue Fantasy”

Stickerele cu siluete florale sunt printre cele mai populare. Asta pentru că sunt perfecte pentru spațiile înguste din încăperi. Găsești stickere de acest tip în nenumărate nuanțe și culori, așadar sunt perfecte pentru orice cameră.

sticker-decorativ-blue-fantasy

3.Stickerul decorativ „Flori de cireș”

Lasă ciripitul păsărilor, mireasma dimineții și spendoarea florilor de cireș să te învăluie. Un sticker decorativ special creat pentru o sufragerie de efect.

sticker-decorativ-cherry-bloom

4. Stickerul decorativ „Bird in nature”

Decorul de primăvară nu trebuie să fie plictisitor sau tradițional. Poate împrumuta elemente din natură precum păsări și crenguțe combinate cu elemente florale. Rezultatul va fi o combinație nouă, unică și echilibrată estetic.

sticker-decorativ-bird-in-nature

5.Stickerul decorativ „you are beautiful”

Cum o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, și decorul tău poate dezvălui calitățile tale persoanelor care îți trec pragul. Stickerul „you are beautiful” îi va cuceri prin eleganță și stil, iar în același timp, vei da dovadă de bun gust și modernitate.

sticker-decorativ-beautiful-poppies

6.Stickerul decorativ cu trandafiri pentru dormitor

Reîmprospătează aspectul dormitorului tău, conferindu-i în același timp un aspect romantic. Stickerele decorative cu trandafiri sunt o alegere de excepție. Vor crea un aspect royal dormitorului și umple camera de dragoste și eleganță.

sticker-decorativ-decor-cu-trandafiri

7.Stickerul decorativ „there is no place like home”

Psiholgii spun că sentimentul de „acasă” vine din locul în care te simți cel mai confortabil. Iar acesta nu poate fi decât dormitorul. Setează-ți un ton pozitiv și inspirațional printr-un sticker decorativ cu elemente florale. Astfel, te vei simți cu adevărat acasă.

sticker-decorativ-no-place-like-home (1)

8.Stickerul decorativ pentru ușă „gingaș”

Arată-ți gingășia printr-un sticker decorativ. Nu te sfii când e vorba de calitățile tale, iar sensibilitatea este una dintre cele mai frumoase calități ale femeilor. Exprimă-te cu ajutorul unui sticker decorativ perfect pentru ușa dormitorului tău.

sticker-decorativ-usa-gingasie

9. Stickerul decorativ „big flower”

Stickerele cu flori alb negru se potrivesc perfect în orice încăpere, dar mai ales în living room. Deoarece elementele monocromate dau impresia unui spațiu mai mare, ele pot fi folosite atât pe un perete din hol, pentru un aspect de lărgire, cât și în living sau dormitor.

sticker-decorativ-big-flower

10.Stickerul pentru bucătărie Grey flower

Să nu uităm, în cele din urmă, că bucătăria este unul dintre spațiile sacre ale casei. Acolo se ia cina în familie și acolo bei împreună cu soțul sau iubitul un pahar de vin la finalul unei zile obositoare. Așadar, îți poți odihni privirea pe un sticker decorativ care să umple spațiul din bucătărie de seninătate și gingășie.

sticker-decorativ-grey-flower

Stickerele decorative florale sunt ușor de aplicat și vin în nenumărate modele și culori, precum cele de mai sus, dar și multe altele pe care le găsești pe tiparo.ro.

Trimite-mi fotografii cu stickerele alese de tine pentru decorul de primăvară la tiparo.ro/testimoniale, sau la office@tiparo.ro.

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu