Petreceri Surpriza mea Tricouri personalizate

Deschidem petrecerile burlăcițelor cu cele mai trendy tricouri personalizate

Scris de Tiparo

Nimic nu celebrează mai bine ultima noapte de „libertate totală” precum distracția alături de prieteni vechi și dragi în inima orașului. Ținuta trebuie să fie pe măsură, iar petrecerea bine planificată pentru ca distracția să fie în toi. Cu noile tricouri personalizate și ideile de petrecere de mai jos, pur și simplu nu poți da greș.

Astăzi îți voi prezenta idei pe petrecere care pot fi asortate cu tricouri personalizate pentru tine și burlăcițele tale.

Dacă te gândești la o petrecere glamuroasă pentru ulima noapte de burlăcie, colecția gold este alegerea perfectă. Pentru că sigur vrei ca tu și domnișoarele de onoare să fiți în centrul atenției, indiferent de locație.

Untitled design (78)

Pentru că petrecerea burlăcițelor trebuie dusă la un alt nivel, doar o simplă rezervare la un restaurant select nu e de ajuns. Ce sună și mai bine este un weekend extravagant plin de cocktailuri fancy, fustițe drăguțe asortate cu tricouri speciale personalizate și multă distracție.

Untitled design (79)

O degustare de vinuri

Viitoarea mireasă și fetele ei preferate pot petrece o noapte de poveste degustând licori dulci și savuroase. O astfel de noapte cere un design aparte, fin și special. Iar eu îl am mai jos, special pregătit pentru voi. Împreună vă puteți cinsti într-o cramă selectă, depănând amintiri sau făcând planuri în fața paharelor cu vin spumant. Sună perfect, nu?

Untitled design (80)

O noapte în oraș

Sunteți împătimitele cluburilor de noapte și vă distrați până la revărsatul zorilor? Atunci puteți încerca acest set de tricouri personalizate. Cert e că veți străluci în mijlocul clubului atunci când dansați și vă faceți selfie-uri.

Untitled design (81)

Petrecere personalizată în apartamentul tău

Cu o petrecere personalizată și tricouri personalizate nimic nu poate merge prost, așa-i? Invită-ți fetele la un pahar de șampanie, muzica voastră preferată, prăjituri dulci și multe confetii. Vă puteți distra cel mai bine și în largul vostru chiar în propriul tău apartament. Iar cu tricourile personalizate sunt foarte comode, vă vor fi de mare folos. Uite mai jos un exemplu super drăguț pentru această ocazie:

Untitled design (82)

Sper că ideile de mai sus cu tricouri personalizate te vor ajuta să faci din noaptea burlăcițelor un super moment.

Îmi poți trimite selfie-urile voastre dar și fotografii din noaptea petrecerii la office@tiparo.ro, sau le poți încărca pe tiparo.ro/testimoniale.

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu