Decor Decorul zilei Home Decor Sticker decorativ

Transformă-ți biroul în cea mai personalizată cameră din casă

Scris de Tiparo

Cei mai mulți dintre noi au un birou acasă pe care ori îl folosesc pe post de atelier unde mai au și o mașină de cusut sau o masă, ori doar spațiu pentru un laptop. Ce-i drept, dacă ai un birou acasă sigur petreci o mare parte din timp în fața laptopului. Așadar, se merită să amenajezi și personalizezi biroul într-un mod deosebit.

Astăzi ți-am pregătit 10 stickere de perete din care să-ți găsești inspirația pentru a-ți amenaja biroul.

1.Stickerul decorativ Be proud

sticker-decorativ-be-proud

Citatul te va inspira pozitiv, iar luminozitatea lămpilor face spațiul un loc special. De asemenea, nuanțele folosite colorează totul într-un mod mult prea frumos.

2.Stickerul decorativ Love life

sticker-decorativ-love-life

Culorile folosite pentru acest sticker decorativ armonizează perfect cu un mobilier simplu precum cel de birou. Iar mie această propunere îmi place foarte mult.

3.Stickerul decorativ Live to express

sticker-decorativ-live-to-express

Ce îmi place cel mai mult la acest sticker este faptul că poate fi lipit sub formă de tablou în biroul meu. Te face să te simți acasă, să te uiți pe pereți și să găsești inspirația de care ai nevoie.

4.Stickerul decorativ Big

sticker-decorativ-big-2

Accentele naturale ne vor salva întotdeauna inspirația. Cu ajutorul lor maschezi tehnologia ce abundă prin toată camera, și în același timp nu strici decorul. Verdele împrospătează și dă un aer tradițional încăperii.

5.Stickerul decorativ Every step

sticker-decorativ-every-step-2

Stickerul acesta este varianta mea simpatică de element decorativ pentru biroul de acasă. Îmi place să mă las influențată pozitiv, așadar atunci când am nevoie de o mică încurajare, citesc mesajul și merg mai departe. Așa îmi duc la bun sfârșit toate activitățile.

6.Stickerul decorativ Relax& drink coffee

sticker-decorativ-relax-and-drink-coffee

Acest sticker reprezintă o variantă elegantă de decor pentru biroul tău, mai ales dacă ești o persoană matinală. Poți organiza totul excelent, iar lângă birou să ai acest sticker care să îți amintească de micile pauze de răsfăț cu o cafea.

7.Stickerul decorativ Think positive

sticker-decorativ-positive

Un sticker foarte simplu, ordonat și pozitiv te poate face să treci peste zilele grele și foarte aglomerate. Cu cât îți vei seta numai gânduri pozitive la birou, cu atât mai mult succes vei avea, iar asta e garantat. Găsește întotdeauna un punct de legătură între stickerele de perete pe care le folosești pentru decorul camerei și personalitatea și nevoile tale.

8.Stickerul decorativ Work for it

sticker-decorativ-work-for-it-2

Ideal este să așezi stickerul decorativ pentru birou într-un loc vizibil, din care te poți bucura oricând de el. Mie de exemplu îmi place să pun stickere decorative deasupra biroului, sau a patului, dacă vorbim despre dormitor. Astfel stickerul este vizibil iar eu îl admir de câte ori am ocazia.

9.Stickerul decorativ Shades of grey

sticker-decorativ-shades-of-grey-skyline

Acest sticker îmi dă mereu senzația de relaxare. Nu știu dacă e din cauza nuanțelor de gri sau a designului unic, dar cred că e un sticker perfect pentru decorarea biroului. E foarte important ca, în spațiul în care lucrăm să avem elemente în culori neutre, calme, care să nu ne încarce privirea.

10.Stickerul decorativ Our rules

 

Nu în ultimul rând, un sticker decorativ cu adevărat special este cel în care îți prezinți, ție și posibililor vizitatori ai biroului, frumoasele reguli după care te ghidezi. Stickerul este simplu, așadar poți adăuga pe lângă cât de multe accente de culoare dorești, fără a simți că ai încărcat camera.

Sper că folosind aceste stickere decorative pentru birou te vei gândi inevitabil la succes, putere, fericire și libertate. Păstrează gândurile pozitive și lipește-le și tu în biroul de acasă.

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu