Decor Home Decor Reguli / Idei design

Cele mai apreciate stickere de perete. Direct din casele clienților

Scris de Tiparo

Am aruncat un ochi prin casele clienților și am primit multe multe poze cu cele mai frumoase și apreciate stickere de perete alese de ei. Astăzi îți prezentăm și ție câteva din părerile lor și din modelele alese de aceștia.

Atenție, te vei îndrăgosti la prima vedere de ele. Asta am făcut și noi când am văzut cât de spectaculos sunt aranjate.

1.Stickere de perete cu numele copiilor

dav

Veres Vesna din Timișoara a decorat împreună cu bunicii camera nepoțeilor, stickerul de perete fiind o surpriză înduioșătoare. Astfel de amintiri rămân neschimbate peste ani.

2.Stickerul de perete Regulile casei

533_album

Un alt sticker cu istorie în spate și sute de povești venite de la clienți mulțumiți. Cea mai frumoasă poveste vine însă de la Horiana care ne spune că stickerul de perete cu regulile casei are un impact deosebit asupra camerei de zi.

3.Sticker de perete pentru bucătărie

511_album

Nouă doar imaginile ne dau și mai mare poftă de o masă delicioasă cu cei dragi alături. Tocmai pentru a-i aduce pe toți cei dragi în sânul familiei, Maria Cristina din Pitești și-a decorat bucătăria în mare fel cu stickere de perete ademenitoare.

4.Stickere de perete ozn pentru camera copilului

498_album

Din camera unui băiețel pasionat de navete spațiale și astronomie nu pot lipsi aceste stickere de perete. Asta ne-a demonstrat și Costin Simion care a împlinit visul băiețelului său.

5.Stickere de perete pentru dormitor

496_album

Așezat cu mândrie pe perete chiar de Ionela din Câmpina, stickerul înflorat ne binedispune de câte ori îl privim. E o mândrie să primim mereu fotografii însoțite de părerile voastre. Și ne bucurăm de câte ori ne spuneți cât de ușor de aplicat sunt stickerele de perete.

6.Sticker de perete Best things

494_album (1)

De câte ori te-ai lovit de acest citat și ți-ai dat seama că mesajul e super real? Într-adevăr, cele mai frumoase lucruri sunt aduse de oamenii de lângă noi. Arată-le cum îi prețuiești în fiecare moment.

7. Stickere de perete Copaci și ramuri

477_album

Când căutăm un strop de natură, cel mai des îl regăsim în interiorul căminului nostru. Iar asta ne demonstrează și clienții care se distrează aranjând stickerele din cea mai romantică gamă de stickere de perete. Atunci când cauți un loc unde să fii doar tu cu tine adu-ți aminte de colțișorul personalizat.

8.Sticker de perete În această casă

441_album

Andreea din Brașov face regulile în casă și la propriu și la figurat. Ceea ce înseamnă că a lipit chiar ea, cu atât de multă măiestrie, strickerul pe perete. Tot ea ne-a și trimis fotografia însoțită de un drăguț feedback.

9.Stickere de perete pline de fericire

436_album (1)

Boroș Gabriela din Cluj Napoca ne-a povestit puțin despre cât de fericită se simte ea dimineața. Acesta a fost și principalul motiv pentru care și-a lipit un sticker de perete decorativ deasupra patului. De ce să nu te trezești și tu mereu cu zâmbetul pe buze? Îndrăznește să personalizezi.

10.Stickere de perete pentru camera unei prințese

428_album

Așa cameră de prințesă mi-aș dori și eu, chiar dacă nu mai sunt la vârsta potrivită pentru prințese și coronițe. Până atunci însă aceste stickere luminează camera decorată de Lucia pentru fetița sa.

Îndrăznește și tu să personalizezi cu stil și drag. Sper că ideile puse în practică de clienții noștri te-au inspirat să îți alegi designul favorit. Așteptăm și fotografiile tale la office@tiparo.ro sau pe http://www.tiparo.ro/testimoniale .

 

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu