Concursuri si evenimente Tricouri personalizate

Povestea din teambuilding Prestige cu tricouri personalizate de grup

Scris de Tiparo

Fiecare teambuilding la care participăm are o poveste, de cele mai multe ori uimitoare, plină de aventuri și distracții. La teambuilding ne distrăm, ne cunoaștem mai bine între noi colegii, învățăm multe lucruri noi, purtăm tricouri personalizate de grup și facem brainstorming pentru viitoarele proiecte.

Iar dacă ai o echipă pusă pe șotii, distracția va fi garantată. Iată cum a pus echipa Prestige în valoare tricouri personalizate de grup create special pentru un teambuilding de excepție.

tricouri personalizate de grup prestige

Te-ai întrebat vreodată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmărești pentru succesul unui teambuilding? Dacă încă nu ai aflat, ți-i dezvăluim noi mai jos, cu lux de amănunte și fotografii.

1.Echipa

Echipa de oameni cu care lucrezi este super importantă, atât pentru succesul firmei, cât și al tău ca persoană. Dacă te înțelegi bine cu colegii, deveniți repede prieteni, asta ajutându-vă să comunicați mai bine și să lucrați mult mai cu spor împreună. Iar asta se vede.

tricouri personalizate de grup prestige

2. Locația

Locația pentru teambuilding trebuie să asigure distracție maximă. Dacă pregătești pentru colegii tăi multe activități outdoor, ideal este să optezi pentru o cabană cu mult spațiu verde. Iar dacă pregătești sesiuni de brainstorming, o sală de conferințe în interiorul locației este un plus.

tricouri personalizate de grup prestige

3. Tricourile personalizate

Un design de tricouri unic vă va scoate în evidență. Sunt comode, grupul se va uni mult mai tare și pot fi păstrate ca amintire mult timp. Eu le port pe ale mele la muncă din când în când pentru că sunt foarte confortabile. Uite ce drăguț și simplu este acest mesaj. Pur și simplu wow.

tricouri personalizate de grup prestige

4. Activități

Activitățile din teambuilding sunt importante pentru că ajută echipa să învețe cum să lucreze împreună mai bine. Astfel, relațiile dintre colegi se întăresc, iar munca devine o joacă ușoară. Fundația unui business devine astfel mai puternică și este gestionat cum se descurcă echipa în situații mai ușoare sau mai grele.

Echipa Prestige a avut parte doar de activități interesante care s-au lăsat cu multe zâmbete și distracție la Conacul Secuiesc Colțești.

tricouri personalizate de grup prestige

Dacă ai și tu o poveste frumoasă din teambuilding pe care vrei să o împărtășești cu noi, te așteptăm să ne scrii la office@tiparo.ro. Iar pentru tricouri de grup pe care să le păstrați, vă facem cea mai wow ofertă aici, pentru că susținem echipele frumoase și proiectele lor.

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu