Decorul zilei Home Decor Living Room Proiecte de decor

Renovarea unui apartament cu ajutorul fototapetului personalizat

Atunci când te atașezi de un apartament și decizi că aceasta va fi locuința voastră pentru mult timp de acum încolo, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare pentru renovare. Pentru ca noul spațiu să capete caracter, principalii pași ce trebuie urmați sunt alegerea mobilei și a fototapetului personalizat.

Astfel poți aduce la lumină nenumărate detalii frumoase ale apartamentului prin simpla poziționare a fototapetului cu fotografii în orice cameră.

Spre exemplu, un proprietar iscusit și cu multă imaginație a decorat pernele scaunelor de bucătărie într-o tapițerie asemănătoare cu fototapetul de pe perete. Ingenios, într-adevăr, și cu bun gust. Iată rezultatul:

fototapetul cu fotografii lavanda

Locuința impresionează prin micile detalii care se îmbină cu pereții. Astfel dă casei o imagine de ansamblu echilibrată și plină de stil.

Asigură-te că ai destulă lumină naturală în încăpere și un covor amplu sau parchet în culori pământii pentru un efect mai puternic al fototapetului în încăpere.

Cel mai îndrăzneț punct al reamenajării este, cu siguranță, bucătăria. Aici poți surprinde nenumărate detalii originale și de gust, pe care să le transpui mai apoi în fototapetul ales de tine. Spre exemplu, acești proprietari sunt îndrăgostiți de mâncarea indiană, plină de condimente. Acest lucru i-a influențat în alegerea fototapetului, ei optând pentru o fotografie care să surprindă exact elementul lor favorit. Iată ce a ieșit.

fototapetul cu fotografii bucatarie

Aici găsești și tu modelul de fototapet cu fotografie, dacă te simți inspirat de alegerea clienților noștri.

Nici în cazul sufrageriei nu este mai simplu cu reamenajarea spațiului și a decorului. Fiind cea mai vizitată cameră din casă, atunci când redecorăm trebuie să avem în vedere câteva detalii legate de stil. Unul dintre acestea este lumina naturală, care trebuie să fie din belșug și bine evidențiată. Tocmai de aceea, reamenajarea sufrageriei în nuanțe fresh, precum cele verzui, este alegerea pentru care optează mulți proprietari. Iată câteva sugestii de decor cu ajutorul fototapetului cu fotografii care să te inspire:

fototapetului sufragerie tunel verde

fototapet personalizat padurea de acasa

fototapet personalizat sufragerie

fototapet personalizat sufragerie

Sperăm că ideile noastre te vor ajuta în descoperirea fototapetului personalizat perfect. Dacă ai deja o imagine de ansamblu în minte, noi o putem pune sub forma unui decor test, pe care ți-l trimitem pentru a stabili împreună cum va arăta modelul final. Aici ne poți trimite toate ideile tale, iar noi le vom transforma în decorul perfect.

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu