Decor Home Decor

Colecția Fototapet de toamnă, proaspăt lansată de Tiparo

fototapet colectia de toamna feature image
Scris de Tiparo

Toamna este încărcată de accente romantice, de la frunze galbene și roșiatice, lumină cu accente aurii fade, iar zile ploioase ce te îmbină să citești și să bei un ceai într-un ambient cât mai cald și mai plăcut. Astfel, inspirându-se din visele romanticilor, Tiparo a creat colecția fototapet de toamnă în tonuri romantice, nuanțe fade, fluide și luminoase. Iată ce aduce nou colecția de fototapet de toamnă.

1.Fototapet Mirror Lake

fototapet-mirror-lake (1)

 

Design-ul e simplu, fresh și dă impresia unui spațiu mai înalt. Este ideal pentru sufragerie și hol sau cameră de trecere. Este un fototapet abordabil deoarece combină elemente ale stilului clasic cu elemente naturale, de efect.

2.Fototapet Eternity

fototapet colectia de toamna

Poate fi aplicat sub forma unui tablou mare, astfel conferind accente romantice dormitorului. După redecorarea de toamnă va da un aer primitor încăperii, mai ales dacă este plasat în dormitor.

3.Fototapet Vertical Garden

Fototapet colectia de toamna

Cu aspect de gravură, acest fototapet încântă privirea prin nuanțele de albastru marin ce se combină extraordinar de bine cu piesele de mobilier în nuanțe nude. Perfect pentru bucătărie sau camera de zi.

4.Fototapet Brooklyn Brick

fototapet-brooklyn-brick

Accente de culoare foarte călduroase, vor da dormitorului lumina de care are nevoie, iar dacă ai doar o singură fereastră în cameră, o a doua nu strică niciodată, chiar dacă este tapet. Va crea armonie și impresia unui spațiu mai mare.

5.Fototapet Daisies

fototapet colectia de toamna

Încă un tapet din colecția de toamnă ce-ți va menține mereu camera proaspătă și va atrage lumina naturală. Perfect pentru spațiile mici, deoarece dă impresia de mărire a spațiului.

6.Fototapet Stil Life

fototapet colectia de toamna

Accentele unice florale și aspectul suprarealist fac acest tapet perfect pentru living room. Finisajele naturale ale materialului dau un look mult mai proaspăt camerei și se potrivesc cu canapeaua deschisă la culoare.

7. Fototapet 3D Crystal Cave

fototapet colectia de toamna

Nu miza doar pe alb. Dacă alegi fototapetul Crystal și un fotoliu într-o pată de culoare mai naturală, vei da un efect wow camerei pe care dorești să o reamenajezi de sezon.

8.Fototapet Green Lake

fototapet colectia de toamna

Mixul de elemente naturale, lemnoase și verzi mi se pare relaxant și poate fi ușor folosit pentru birou, deoarece conferă energie întregului spațiu.

9. Fototapet Vernazza

Fototapet colectia de toamna

Paleta de culori axată mai mult pe nuanțe de galben roșiatic e în ton cu vremea de afară, dar va da și impresia de comoditate și bun gust. Tonurile calde conferă un aer plăcut încăperii, ideal pentru zilele ploioase.

10.Fototapet Golden Dawn

colectia fototapet de toamna

Dacă ești inspirat să petreci mai mult timp în natură, dar nu îți permiți acest lux la bloc în mijlocul orașului, o opțiune ideală este decorarea apartamentului cu multe plante și fototapet cu peisaje naturale realiste.

Aici găsești întreaga colecție de fototapet de toamnă, proaspăt scoasă din laboratorul echipei noastre de design. Dacă ai un design special pentru renovarea de toamnă și nu îl găsești pe site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi la contact@tiparo.ro.

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu