Decor Decor camera copilului Sticker decorativ

Cum adăugăm mai mult caracter camerei copilului?

Scris de Tiparo

O provocare destul de mare pentru părinți o reprezintă de obicei adăugarea caracterului personal al camerei. Uneori combinațiile de culori sau stickerele nu reușesc în toatalitate să confere caracter camerei. Tocmai de aceea noi am făcut mai multe cercetări, și am ajuns la câteva soluții ingenioase în acest caz. Așa că mai jos vă prezentăm câteva modalități prin care puteți face camera copilului mult mai originală folosindu-vă de stickere de perete și elemente decorative.

Deci, să începem.

1. Stickere pentru ușă

Stickerele alb-negru merg extrem de bine împreună cu pereții din cărămidă. Pentru a adăuga caracter camerei, încearcă să adaugi pete de vopsea sau pur și simplu să te joci creativ cu pensula. Îl poți ruga și pe copil să te ajute, iar astfel îi faci camera pe placul lui, în timp ce faceți din decorat o activitate comună.

2.Tabla de scris cu cretă

Tabla pentru scris este neagră, dar în contrast cu alte elemente decorative, precum scaunul copilului, poate face o diferență vizibilă. Poți vopsi chiar tu scaunul și măsuța celui mic într-o culoare puternică precum verde mentă, ca în imagine, galben neon sau vișiniu. Cu cât controlezi mai mult nuanțele cromatice din decor, cu atât te vei putea juca mult mai creativ, adăugând elemente decorative colorate puternic.

3. Elemente decorative ieșite din tipar

Poți face chiar tu acasă scăunele și măsuțe în diferite moduri, asamblându-le creativ. Copiii sunt în general atrași de lucruri ieșite din tipar, deci este o modalitate bună de a-i stârni creativitatea. În același timp adaugi un plus de caracter camerei. Câteva lampioane și stickere de perete în aceleași tonuri cromatice vor completa decorul plin de viață.

4.Elemente decorative extrem de colorate

Copilașul nu vrea să se pună în pat la ora de culcare sau preferă să-și găsească jucăriile preferate și să se joace prin toată casa? Ai încercat să schimbi puțin perspectiva și să vezi de ce? Copiii sunt atrași de culori și de modele și preferă să petreacă mai mult timp printre acestea decât într-un simplu pat. Iar dacă patul este fad, cu atât mai mult i se va părea neatrăgător și nu își va dori să doarmă. Însă cearceafurile colorate și stickerele pentru dormitor ar putea fi salvarea ta. Odată împodobită camera copilului cu multe culori, vei fi surprinsă când îl vei vedea jucându-se în pat până adoarme.

5.Stickerele educative

Caracterul copilului se formează odată ce acesta trece prin procesul de învățare. Dacă e în clasa 0 sau în clasa 1 atunci va vrea să-și redecoreze camera pentru că este în schimbare. La acestă vârstă fiecare copil vrea să-și dezvolte propriul stil. Cele mai bune idei în această privință ar fi să te focusezi pe scopul educativ al stickerelor de perete. Îl faci să învețe mult mai ușor și rapid, dai un aspect foarte original camerei, totul într-un delicat echilibru.

Sper că ideile de mai sus îl vor ajuta pe cel mic să-și consolideze caracterul. Vei fi cu siguranță mândră că atunci când va crește își va păstra creativitatea și originalitatea.

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu