Ce facem Tricouri personalizate

Cum transmitem copiilor pasiuni și valori cu ajutorul tricourilor personalizate?

Scris de Tiparo

Când ne gândim la o pasiune sau un hobby, cu siguranță majoritatea privesc aceste activități ca pe metode de relaxare la finalul săptămânii sau în serile de weekend. Atunci când gravităm în jurul unei pasiuni, vrem să o împărtășim cu cei din jurul nostru. În acest mod, relațiile devin mai dinamice, iar monotonia nu se va instala niciodată. Dacă te-ai întrebat vreodată cum reușesc unii părinți să-i mențiună pe copilași focusați pe o activitate, atunci când știm că aceștia sunt foarte energici și se plictisesc repede, eu sunt aici să îți dau răspunsul.

Faptul că părinții poartă tricouri personalizate împreună cu copilașii este un beneficiu pentru activitățile în familie.

Astăzi îți voi prezenta câteva modele de tricouri care nu doar că aduc copiii mai aproape de părinți, cât și transmit valorile comune din interiorul familiei.

1. Tricourile pentru antrenamente și sport

Așa îl antrenezi de mic și să practice mai multe sporturi, dar și să fie haios. Deși e doar bebe, copilașul lui Tavi adoră să îl vadă pe tati făcând exerciții fizice și din când în când mai încearcă și el. Nu-i iese prea bine deocamdată, dar tati speră că în curând bebe se va apuca de aceeași pasiune. După ce va crește mare, vor merge împreună la sală.

2. Tricourile pentru mămici și fetițe pasionate

Dana este pasionată de fashion. De cum se trezește dimineața începe să verifice site-uri de fashion, să descopere toate tendințele, iar apoi le aplică la ea în șifonier. Fetița ei Andra de doar 3 anișori o ia deja pe urmele mămicii.

Cele două sunt zi de zi fascinate de călătoria prin lumea fashion-ului, astfel încât se folosesc de ajutorul tricourilor personalizate pentru a completa cele mai senzaționale ținute. Atunci când merg în parc sunt inseparabile, iar asta se observă prin caracterul lor și zâmbete. Andra primește puncte din partea mamei pentru fiecare ținută creată corespunzător, iar acest lucru o face foarte fericită.

Atunci când am întrebat-o pe Dana cum i-a venit ideea punctării micuței domnișoare, ea ne-a răspuns așa:

„O vedeam mereu cum mă admiră atunci când probam rochițe și fuste și mă uitam în oglindă. Totul a început cu un joc pentru că stând acasă, suntem mereu lipite una de cealaltă. Așa am ajuns să ducem jocul la nivelul de pasiune, iar Andra deja îmi spune des că ea se va face croitoreasă când va crește. Eu voi încerca să o îndrum pe această cale și să cumpăr în continuare tricouri personalizate prin care să mă identific cu ea. Consider că acesta e cel mai ușor mod de a-i arăta copilului că vrei să îți împărtășești cele mai mari pasiuni cu el, iar astfel îi devii cel mai bun prieten. Recomand asta tuturor părinților, să devină cei mai buni prieteni ai propriilor copii:”

3. Tricourile Big and little man

Și băiețelul cel mare al lui Tavi a dezvoltat o pasiune moștenită de la tatăl său. Pasiunea pentru bărci, spune Tavi, a început în momentul în care au plecat în prima vacanță în Grecia. Apoi, când au revenit și-au comandat și primele tricouri personalizate, cele pe care le puteți vedea și în imagine.

„Pentru a profita cât mai mult de entuziasmul copilului de la început făceam pași mici. În fiecare zi puneam câteva bucățele dintr-o bărcuță, făceam puzzle-uri creative. Transformam această pasiune într-un hobby de lungă durată pentru ca entuziasmul lui să rămână la cote maxime. Acum nu mai are nevoie să-l ghidez, se descurcă singur dar mereu vine și îmi arată ce a făcut. Micul meu băiat crește împreună cu pasiunea lui. Din ce văd,  în ultimul timp încearcă să-l îndrepte și pe frățiorul cel mic pe aceeași cale.”

Uite încă câteva modele creative de tricouri personalizate de ajutorul cărora te poți folosi atunci când tu și copilașul tău vreți să vă identificați cu pasiunea comună.

4.Setul de tricouri mother and daughter

Totul vine natural cu ajutorul tricourilor personalizate. Până și crearea celor mai frumoase povești cu prințese, prinți și castele. Chiar și atunci când te joci cu copilașul, ceea ce pentru el e cea mai mare pasiune a copilăriei, poți să te identifici cu el prin purtarea tricourilor cu mesaj.

Orice faci din plăcere, cu inițiativă și mult entuziasm se transformă rapid într-o activitate de lungă durată. Această activitate trebuie atât influențată de părinți, cât și menținută împreună cu copiii.

Alte modele de tricouri pentru pasiuni împărtășite mai poți găsi și aici.

Vă urăm mult succes în pasiunile voastre și sperăm că ideile strânse de noi să vă aducă mai aproape.

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu