Tricouri personalizate

Tricouri personalizate pentru școală și colegi fericiți

tricouri personalizate pentru colegi
Scris de Tiparo

Trăiți acum momentele de fericire din liceu, cu zâmbete dimineața la 8, cu ore în care vă trimiteți mesaje pe sub bănci, cabane împreună cu colegii, copiuțe și emoții la teste neanunțate? Cele mai frumoase clipe trebuie răsplătite întotdeauna. Și ce mod mai bun poți avea de a răsplăti aceste momente de pură emoție, decât purtând tricourile care te fac fericit și de care îți vei aminti și peste ani. Tiparo creează o colecție de tricouri personalizate pentru colegi fericiți.

Exact! De la voi ne-am inspirat și de la zâmbetele pe care le vedem zilnic privindu-vă cum vă îndreptați spre școală și liceu.

Așa că astăzi vă prezentăm câteva din modelele de tricouri personalizate pe care noi le-am ales ca și inspirație, și pe care le puteți comanda oricând.

1.Tricouri personalizate cu model Superman

Vă salvați între voi atunci când e vorba de teme făcute la repezeală sau cineva este ascultat la tablă? Atunci cu siguranță sunteți o clasă de supereroi. Și cum supereroii nu poartă mereu capă, ai noștri poartă de obicei super tricouri personalizate, care le dau puteri magice. Tu le-ai comandat deja?

2.Tricourile personalizate pentru cele mai cool proiecte

Cele mai cool și de succes proiecte încep cu inițiativă și o idee creativă din interior. Lăsați-vă duși de val și folosiți toate ideile creative pentru a vă crea cele mai cool tricouri personalizate. Succesul va fi garantat, iar studiul, floare la ureche. Asta pe lângă distracția de a vă face recunoscuți la concursuri și olimpiade.

3.Tricourile personalizate pentru activități extracurriculare

Te-ai înscris în trupa de dans a școlii? Știi care ar fi cea mai tare idee cu care să începi anul școlar? Personalizarea unor tricouri pentru tine și echipa ta de dans, precum cele de mai sus. Tricourile sunt foarte confortabile și vei dansa super liber în ele, iar design-ul acesta chiar îți dă chef de dans.

4.Tricouri personalizate pentru organizatorii de evenimente ale școlii

Voi sunteți cei care aduc mereu cu veștile când vine vorba de organizarea unui eveniment în cadrul școlii? Perfect, atunci trebuie să vă faceți cu adevărat remarcați. Tricouri personalizate cu numele evenimentului și un icon reprezentativ sunt o idee bună pentru că sunt simple, concrete dar în același timp distractive. Iar munca în echipă pentru organizare va fi un adevărat joc de grup personalizat.

5.Tricourile pentru voluntarii de la cantina școlii

Atunci când ne gândim la voluntarii școlii inevitabil ne imaginăm zâmbetele lor și chipurile fericite, dispuse mereu să ajute. Le putem pune un zâmbet și mai mare pe față, personalizându-le tricouri cu mesaje drăguțe, create special pentru ei. Uite o idee bună pentru tricourile voluntarilor, cu mesaj puternic care iese în evidență prin atitudinea altruistă.

6.Tricourile pentru finalul anului școlar

Dacă sunteți în ani terminali, încă de la începutul anului vă veți gândi și veți plănui ultimele momente împreună. Tricourile personalizate vor marca acele momente, această idee luând proporții uriașe încă de la acele tricouri simple pe care toată lumea le semna. Acum colegii aleg un mesaj care să îi reprezinte, sau un simbol al colectivului, iar acele tricouri rămân amintirea celor mai frumoase clipe din liceu.

Toate tricourile folosite în acest articol sunt create de Customink, iar modele asemănătoare pot fi comandate de aici. Ne puteți trimite modele alese de voi, iar noi le vom personaliza cu mare drag.

Vă urăm mult succes în noul an școlar și cât mai multe momente fericite alături de colegii dragi.

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu