Cadouri copii Tricouri personalizate

Creativitatea copiilor, așa cum o văd părinții

Scris de Tiparo

Una dintre valorile care merită stimulate încă de când copilașii sunt foarte mici este creativitatea. Fiind una dintre valorile lor de bază, copilașii comunică prin intermediul creativității. De cele mai multe ori, întrebările care încep cu „De ce?” sunt un semn clar că cel mic vrea să ne comunice curiozitatea cu privire la tot ce e în jur.

Esența relațiilor părinte copil este dată însă de o altă valoare extrem de importantă pentru copil. Cooperarea. Am scris despre cooperare și în acest articol, dar astăzi vreau să-ți arăt cum merg cooperarea și creativitatea mână în mână.

În familii este mereu vorba despre ce purtăm. Fie că ne referim la copilașii care încep școala și au nevoie de noi hăinuțe, sau la hăinuțe pentru un eveniment, dar chiar și dacă vorbim despre o simplă ieșire în oraș. Eh, aici apare creativitatea copiilor care își doresc mereu hăinuțe cât mai colorate, cu modele animate care mai de care. Iar părinții văd aceste sclipiri creative ca pe idei pentru tricouri personalizate pentru familii creative, alese din multele modele de aici.

Uite câteva modele care i-au cucerit pe copiii creativi și i-au inspirat pe părinți.

1.Setul de tricouri bunny family

Mi-am propus să vorbesc cu cât mai mulți părinți despre experiențele pe care le au alături de cei mici, iar mai apoi să ți le prezint și ție. Cred foarte tare în puterea exemplului, mai ales când acesta e unul pozitiv. Uite ce ne-a spus și Marta din Târgu Frumos.

„La noi în familie una dintre valorile cele mai de preț este comunicarea. Ne comunicăm ideile foarte ușor, iar asta ne face să ne jucăm mai cu spor. Noi am ajuns la tricouri personalizate pentru familii creative citind articolele de pe blogul vostru și sincer, de atunci, nu ne mai dezlipim de ele. Cei mici poartă tricourile cu iepurași la grădiniță, iar cel mic a avut mai întâi body, iar apoi i-am cumpărat și tricou, că era îndrăgostit de iepurașul lui.”

2. Setul de tricouri curcubeul iubirii

Anda din Cluj Napoca

„Noi suntem nebuni după călătorii. Facem ce facem și mereu fugim pe undeva. Vrem ca cel mic să cunoască cât mai multe despre țara lui și despre tot ce îl înconjoară. Așa simțim că îi stimulăm creativitatea. Ideea tricourilor ne-a venit în momentul în care am văzut inima formată din mai multe inimioare. De câte ori plecăm într-un loc nou îi spunem că o inimioară de acolo reprezintă un loc nou. Tricourile sunt și super pentru poze de familie, de aceea le îndrăgim.”

3.Setul de tricouri Big Forest Family

Ramona din Craiova

” Familia noastră adoră ieșirile în natură și plimbările prin pădure. Iar toamna este anotimpul nostru preferat. Tocmai de aceea, tricourile big forest family sunt exact ce ne-am dorit. Cele mai frumoase amintiri pe care le avem sunt din locuri magice, alături de aceste tricouri personalizate. „

4.Setul de tricouri Monkey Family

Diana din Brașov

„Noi purtăm toți tricourile, chiar și când eu și soțul mergem la muncă. Dimineața ne era cel mai greu să ne completăm ținutele într-un mod creativ, dar de când e bebe în viața noastră, parcă am redevenit copii. E așa frumos să iei micul dejun în cele mai amuzante tricouri personalizate pentru familii creative.”

5.Setul de tricouri bear family

Radu din Cluj Napoca

„De când le-am văzut prima dată ne-am îndrăgostit de ele. Sunt tricourile noastre pentru cabane la munte, și toți prietenii noștri le laudă. Ideea i-a venit băiețelului nostru după ce a văzut la grădiniță că alt coleg purta acest tricou. Mai departe ne-am informat noi de unde le putem procura, iar acum nu ne mai săturăm de ele.”

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu