Decor Decorul zilei Fototapet Home Decor Living Room

Decorul rustic din nou la modă?

Scris de Tiparo

Apreciind ceea ce e tradițional, mereu mi s-a părut că stilul rustic nu este exploatat destul. Fiind autentic, am fost surprinsă să văd că moda anului 2018 va aduce în prim plan stilul rustic. Stilul de viață rustic își pune amprenta asupra toamnei 2017 tocmai pentru că elementele lemnoase vor predomina în decorul din acest sezon. Așa că găsește scaunul acela confortabil din lemn și așează-te comod căci astăzi vorbim despre decorul rustic și accente lemnoase în fototapet.

1.Fototapet Golden Dawn

Râvnind după decorul contemporan, acest prim fototapet se inspiră foarte mult din decorul rustic american. Detaliile lemnoase din lemn masiv vechi vor aduce un aspect mult mai promițător casei tale, dar și o atmosferă mai blândă și familiară.

2.Fototapet plimbare in natura

Reinterpretarea decorului rustic prin elemente contemporane: Acum sunt frumos integrate sub forma fototapetului personalizat exact după stilul tău. În arhitectura tradițională românească lemnul era considerat cel mai aspectuos material pentru decor, iar cu ajutorul designerilor, în fototapet acest material capătă noi valențe.

 

3.Fototapet Singuratate

Un fototapet spectaculos ce îmbină elemente pictate desăvârșit și reprezintă o fereastră asupra naturii. Pentru un decor de toamnă precum cele propuse aici, acest fototapet unește elemente de decor și elemente arhitecturale superbe.

4.Fototapet Colț de natură

Pentru pereți finisați și vopsiți în nuanțe de maro și galben acest tip de fototapet este perfect din punct de vedere cromatic. Mai adaugă pardoseală din lemn natur și câteva rafturi cât mai simple, și au un decor rustic perfect pentru living.

5.Fototapet Pădurea de acasă

Vei regăsi în aceste modele elemente rustice remodelate pentru decor modern. De exemplu, acestă pădure străbătută de o cărare. La nivel estetic, toate aceste elemente fac parte din decorul rustic, dar puse sub forma unui fototapet dau acel element de noutate.

6.Fototapet pădurea abstractă

O sufragerie nu prea încărcată, care beneficiază de multă lumină naturală. Cum am ajuns la acest decor rustic ca și rezultat? Am optat pentru un fototapet rustic simplu dar eficient. Am înlocuit draperiile grele cu perdele ușoare și transparente. La final am adăugat o lampă și tapițerii alb murdar pentru canapea. Voila! Efect rustic simplu și proaspăt.

7.Fototapet cerbi printre copaci

Pentru spațiul de dormit am ales un decor care merge mai mult spre abstract, pentru că nu ai nevoie să încarci pereții cu elemente decorative inutile. Eu am mers spre acest fototapet care încântă privirea și nu va încărca camera, tocmai pentru a te putea odihni în liniște.

8.Fototapet Cărare prin pădure

Un fototapet pentru dormitorul copiilor care trebuie să beneficieze de un peisaj superb, chiar dacă în cameră nu este atât de mult spațiu. Tocmai adăugând un fototapet vei da iluzia unui spațiu mult mai mare care va face camera mai primitoare.

9.Fototapet Pe lac

Un dormitor bine decorat poate fi un refugiu pentru zilele de weekend în care nu ai vrea să pleci din pat. Pentru acest decor am ales lenjerii de pat vintage, un fototapet pentru decor rustic și mobilă rustică veche. Este o reinterpretare sofisticată dar foarte eficientă pentru un decor superb.

10.Fototapet Grădina Japoneză

Ultimul fototapet pentru decor rustic este unul cât se poate de actual ce combină multă culoare. Fototapetul abundă de elemente lemnoase fine sub forma crengilor ce se răsfiră. Ideal pentru o sufragerie mare sau pentru colțul tău de relaxare. Fototapet menit să te inspire și pe tine!

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu