Tricouri personalizate

Teambuilding, cea mai bună investiție în interiorul unei firme

tricouri pentru teambuilding
Scris de Tiparo

De ce e important să socializăm cu acel coleg care își bea cafeaua singur? Sau cu doamna care aleargă mereu spre ședințe? Deși suntem colegi, mulți dintre noi nu lucrează în echipe, ci separat. Astfel că mediul din firmă nu se compară cu organizarea unui teambuilding.

La fel este și în cazul organizațiilor de studenți sau al ONG-urilor.

Deși pare mai mult o distracție de weekend, fenomenul de teambuilding a luat amploare odată cu apariția multinaționalelor și a mediului de muncă din Corporații. Tocmai de aceea, un teambuilding solid este cea mai bună investiție pe care un lider o poate face în interiorul unei firme.

Noi am găsit o metodă bună prin care teambuildingurile vor deveni mult mai amuzante, iar astăzi ți-o prezentăm și ție.

Evenimentele noastre preferate de teambuilding includ tricouri personalizate.

Fie că ele includ mesaje motivaționale, numele firmei și logo-ul sau sunt tricouri personalizate chiar de angajați, ele ajută la identificarea în cadrul grupului. Citatele motivaționale ne inspiră să ne implicăm în activitățile din teambuilding, iar culorile puternice ne fac mai fericiți. Asta spun și cercetătorii, care consideră culorile vibrante și materialele comode doi dintre cei mai puternici factori motivaționali în activitățile externe.

Tot cercetătorii și psihologii ne mai spun și că tricourile personalizate de grup sunt purtate de angajați și la muncă.

Odată ce ai amintiri frumoase cu un tricou, îl vei purta și în zile lucrătoare. Asta pentru că motivația vine și din amintirile frumoase pe care le avem în colectiv. Și știm cât de mult contează pentru voi ca amintirile din teambuilding să fie cât mai originale.

Evenimentele care ne relaxează precum ieșirile în natură și momente de comunicare de care avem nevoie cu toții ne ajută mai apoi să colaborăm mult mai bine.

Tocmai de aceea, la Tiparo poți personaliza tricouri pentru grupul tău printr-o simplă comandă. Este atât de simplu, încât tot mai multe companii aleg să ne trimită cerințele personalizate.

Noi le transformăm mai apoi în materiale personalizate pentru teambuilding.

Ne poți trimite și tu toate ideile tale pentru următorul teambuilding, pentru cele mai cool tricouri cu personalitate.

 

 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile & promotiile.

Despre autor

Tiparo

Suntem Tiparo! Fiecare dintre noi a avut un vis, o viziune, ca putem crea niste produse unice care sa aduca bucurie in viata ta. Daca zambesti cand primesti coletul de la noi sau reusesti sa faci pe cineva fericit prin intermediul nostru, noi suntem multumiti ca ne-am indeplinit visul.

Am inceput acest proiect, insa tu il completezi. Momentele speciale din viata ta, vor adauga valoare produselor noastre. Daca le daruiesti, vor fi cu siguranta foarte apreciate pentru ca sunt realizate de tine, cu toata dragostea si au o valoare mai mare decat a unui obiect scump, achizitionat in graba de pe raft si impersonal.

Incarca fotografiile tale in template-urile pregatite pe categorii si surprinde placut oamenii dragi din viata ta. Daca oferi un cadou, nu uita sa selectezi ambalajul festiv.

Daca nu esti sigur ca ai inteles cum poti personaliza produsul pe care il doresti, te rugam sa urmaresti filmul cu instructiuni de personalizare sau sa ne suni la telefon 0740-134.377 0733-960.025 sau 0264-440.294.

Vom fi incantati sa te ajutam.

Spune-ne părerea ta!

Lasa un comentariu