Decor gradinite, crese, spatii copii

O gradinita, o cresa, o scoala, un cabinet medical sau un spatiu de joaca pentru copii, are nevoie de un decor al peretilor care sa confere veselie, culoare si o atmosfera fantastica. Un decor animat dezvolta imaginatia copiilor, creativitatea si si ii face sa vina cu placere in acel spatiu pe care ei il considera magic. Parintii vor fi si mai incantati de bucuria copiilor.

Rasfoieste portofoliul nostru de proiecte decor copii si contacteaza-ne prin intermediul formularului de contact ca sa discutam despre proiectul tau unic.

catalog proiecte decor gradinite, crese, spatii copii tiparo.ro

Pasi pentru un proiect de decor pereti 100% personalizat

Discutii cu echipa de designeri despre nevoile tale

Ne spui ce ambianta iti doresti sa obtii, ideile tale initiale si daca ai preferinte de culori, imagini, citate motivationale sau daca ai vazut undeva un decor perete cu care te-ai identificat partial.

Iti estimam valoarea proiectului

In functie de complexitatea temei de design, de dimensiunea peretilor, de materialele recomandate si de optiunile de montaj putem estima un cost initial pe care apoi il discutam in detaliu.

Dezvoltam tema de design si facem simulari pe spatiul tau

Concepem o tema unitara de design desenand vectorial, folosind foltografii profesionale sau creand concepte tipografice. Apoi discutam si modificam tema de design in functie de feedback-ul primit pana cand obtinem acel sentiment de “ a ha”

Tiparim design-ul creat si facem montajul pe pereti

Fiecare proiect pe care il implementam este unic si realizat special pentru tine. Designul realizat pentru tine se tipareste la dimensiunile necesare, iar apoi o echipa de montaj se deplaseaza la spatiul tau pentru a finaliza proiectul.

Scrie-ne ce doresti si revenim cat ai spune "decor"

Formatele fisierelor acceptate sunt: .doc .docx .pdf .jpg .jpeg .png .gif .xls .png .tif