FAQ

Cat costa tricourile? Cat costa livrarea?

 

Tricourile se pot cumpara in 2 variante: simple sau cu personalizare.

Pretul tricourilor simple, fara personalizare, variaza intre 7 lei – 65 lei. Variatiile de pret se datoreaza:

 • Marcii tricoului (avem marci economice, medii si premium)
 • Tipului de material si grosimii acestuia
 • Croiului produsului

Pretul tricourilor cu personalizare se calculeaza insumand pretul tricoului simplu si personalizarea. Pretul personalizarii variaza intre 3.8 lei si 30 lei in functie de:

 • Numarul de tricouri personalizate. Mai multe personalizari inseamna optimizarea costurilor de productie si astfel, costuri mai mici. Incepand de la 7 tricouri, se acorda un discount de 10 % si acest discount creste considerabil pentru grupurile peste 100 persoane.
 • Dimensiunea personalizarii. Cea mai mica personalizare care se poate realiza are dimensiunea 9 x 7 cm, iar cea mai mare poate sa fie 30 x 42 cm.
 • Designul pentru personalizare. Un design simplu cu 1-4 culori, va fi mai ieftin decat unul cu o imagine complexa.
 • Tehnica de personalizare. In functie de design si tiraj se alege o tehnica de personalizare. Cea mai ieftina varianta este prin serigrafie pentru un tiraj minim de 50 buc, iar personalizarea premium se poate realiza prin broderie computerizata (pentru un tiraj minim de 30 buc). Imprimarea DTG sau direct pe textil si transferul termic sunt potrivite pentru personalizari fara limita de cantitate si au un pret mediu.

 

 

 

Puteti realiza un model asa cum dorim noi?

 

DA. Modelul pe care vi-l doriti se poate realiza prin 2 metode:

 1. Prin intermediul configuratorului de design gratuit existent pe site – selectezi tricoul dorit si adaugi texte, poze sau alegi un design din galeria de imagini.
 2. Prin intermediul departamentului nostru de design – alocam un designer pentru tine care poate sa deseneze, sa editeze imagini sau sa faca o compozitie grafica dupa specificatiile tale. In acest caz, costul de design se stabileste in functie de complexitatea solicitarii.

 

 

 

Ce modele si culori de tricouri pot alege?

 

Poti alege dintr-o gama variata de modele de tricouri, toate culorile.

 1. Tricouri barbati si unisex: clasice, guler in V, sport, fashion, casual, cu maneca lunga, cu maneca scurta, fara maneca, tricouri slim, tricouri lungi – toate culorile, grosime 100- 220 gr/m2, brandurile: Anvil, Adler, B&C, Bella + Canvas, Confort Colors, Fruit of the Loom, Gildan, Kustom Kit, Mantis, Naked Shirt, Russell, SG, SMU, Stedman, Tee Jays, Xpres
 2. Tricouri femei: clasice, guler in V, decoltate, cu umar cazut, sport, fashion, casual, cu maneca lunga, cu maneca scurta, fara maneca, tricouri slim, tricouri largi, tricouri lungi, tricouri tip rochie – toate culorile, grosime 100- 220 gr/m2, Anvil, Adler, B&C, Bella + Canvas, Confort Colors, Fruit of the Loom, Gildan, Kustom Kit, Mantis, Naked Shirt, Russell, SG, SMU, Stedman, Tee Jays, Xpres
 3. Tricouri & body copii: marimi de la 6 luni la 14-15 ani, clasice, sport, fashion, cu maneca lunga, maneca scurta, fara maneca, din bumbac organic, bumbac si poliester – toate culorile, brandurile: Anvil, Adler, B&C, Fruit of the Loom, Gildan, Mantis Kids, Naked Shirt, Russell, Roly, SG, Stedman, TeeJays, Xpres.

 

 

 

Care este termenul de livrare?

 

Termenul de livrare a tricourilor personalizate variaza intre 1-10 zile lucratoare.

 • Tricourile clasice, albe si negre se livreaza in 1-3 zile lucratoare pentru tiraje mici si 3-5 zile lucratoare pentru tiraje mari.
 • Tricourile colorate, sport sau fashion se livreaza in 7-10 zile lucratoare