%

Fototapet Condimente

619,65 lei905,25 lei


Clear selection
Comanda fototapetul personalizat Condimente si schimba decorul din bucataria ta cu o fotografie specifica. Acesta este ideal pentru a decora integral un perete din bucataria personala, bucataria fi mai mult


cod: 85S32

Descriere


Comanda Fototapet Condimente si schimba decorul din bucataria ta cu o fotografie specifica. Acesta este ideal pentru a decora integral un perete din bucataria personala, bucataria firmei sau intr-un restaurant. Fototapetul este perfect pentru a obtine un decor personalizat.

Fototapetul este prezentat in diferite dimensiuni dar se poate realiza si la o dimensiune noua, in functie de spatiul unde doresti sa il aplici.

Important: Pentru a aplica fototapetul pe perete trebuie să ții cont de câțiva pași esențiali. Dacă ai comandat un model cu dimensiune mai mare de 1.2 m, fototapetul s-a tipărit pe mai multe fâșii care se îmbină. Înainte de prepararea și aplicarea adezivului, îți recomandăm să scoți fototapetul din colet, să îmbini/ compui fâșiile componente și să verifici dacă fiecare fâșie o completează pe cealaltă.
În cazul unei reclamații, se va accepta returul doar in cazul în care nu s-a aplicat adezivul pe spate.

Caracteristici Fototapet:

  • Tapet vinilic Paperback
  • Greutate totala 300 gr / mp
  • Textura care imita panza canvas
  • Se printeaza cu cerneala eco-solvent

Detalii tehnice Fototapet:

  • Rezistenta la sapun, detergenti, alcool, substante alcaline
  • Nu rezista la substante precum cetona, esteri, hidrocarburi aromatice
  • Clasa de foc B1 ( materiale greu inflamabile)
  • Se foloseste pentru decorarea spatiilor interioare, evenimente, expozitii.

Cum trebuie să pregătești peretele pentru aplicare?

Fototapetul trebuie să fie aplicat pe pereți netezi, fără fisuri și zugrăviți cu lavabil. Dacă există crăpături sau găuri, trebuie să fie acoperite. Suprafața trebuie să fie uscată, fără praf, fără grăsimi, fără urme de vopsele pe baza de ulei sau alte aplicații pentru a se lipi corect.
Important: Pereții trebuie sa fie uscați în momentul în care se face aplicarea. Dacă pereții sunt umezi, există riscul să se dezlipească adezivul.

Cum se prepară adezivul?

Adezivul special pentru tapet  este inclus în pret și îl gasesti in colet impreuna cu fototapetul. Fiecare adeziv conține instrucțiuni de aplicare pe care trebuie să le respecți. Pentru fototapetul compus din mai multe fâșii, adaugă cantitatea de adeziv specificat pe ambalajul adevizului.
Important: Adezivul trebuie lăsat pe spatele fototapetului să acționeze timp de câteva minute, înainte de aplicarea primei părți.

Cum se aplică fototapetul?

Fototapetul trebuie aplicat la o temperatură ambientală de aproximativ 20 grade. Piesele din fototapet trebuie aplicate exact pe liniile pe care le-ai trasat pe perete, iar direcția de montaj este de sus in jos.
Pe spatele fâșiilor de fototapet este scris un număr cu ordinea în care trebuie sa fie aplicate pe perete. Începe aplicarea cu fâșia numarul 1, aceasta este partea stângă a imaginii. Aplică fiecare parte a fototapetului in ordinea scrisă pe spatele lor.
Important: Este indicat să începi aplicarea din partea stângă a peretelui.
Bulele de aer se îndepărtează de la centru spre extremitățile fiecărei fâșii. Fâșiile de fototapet vor fi aplicate cu o suprapunere între ele de 1 cm. Verifică cu atentie fâșiile inainte de a le lipi pentru a potrivi perfect modelul. După ce este aplicat integral, fototapetul se contractă, de aceea suprapunerea
este o etapă importantă pentru o afișare perfectă.
Important: Verifică după ce ai aplicat fiecare piesă daca au rămas bule și încearcă să le îndepărtezi.

 Uscarea fototapetului

Uscarea fototapetului trebuie să se facă la o temperatură a camerei de aproximativ 20 de grade, iar perioada de uscare trebuie să fie cât mai lungă deoarece o uscare forțată poate face  fototapetul casant. Dacă este iarnă, deschide geamurile cu moderație și evită formarea curenților de aer.
Important: Dacă sunt surplusuri de fototapet, îndepărtează-le cu un cutter.
 

96.5% dintre clientii nostri sunt incantati de aspectul si calitatea

fototapetului

  Daca ai o alta idee de fototapet si nu gasesti modelul pe site, contacteaza-ne. Pentru detalii suplimentare, oferte dedicate, retur sau garantii, contacteaza departamentul nostru de Client service. Suntem prompti si prietenosi.    

Acest fototapetul / sticker nu este un produs de stoc, se realizeaza la comanda si se poate returna doar daca are defecte majore de productie.
Dimensiunile sunt aproximative, materialul finit poate prezenta diferente de +/- 3 cm

Livrare

Transport +13 lei sau Gratuit la comenzi peste 250 lei.

Livrare in 3-5 zile lucratoare.


Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fototapet Condimente”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *