Publicat pe

Lantisor argint Single Tag 25

Lantisor argint single Tag 25 mm 1Lantisor argint Duo Tag 25 are un design minimalist care se poate personaliza cu texte care au o semnificatie aparte pentru tine. Putem scrie absolut tot ce vrei (mesaje speciale, nume importante, date esentiale, coordonate geografice) in limita spatiului disponibil. Scrie-ne exact cum doresti sa o personalizam  si noi personalizam dupa placul tau.    

Textul scris pe medalionul lantisorului de argint  Single Tag 25

Mesajul tau poate avea maxim 20 de caractere. Un bijutier priceput va stanta fiecare litera, iar apoi va evidentia textul cu negru, pentru un contrast elegant.  

Caracteristici lantisor argint  Single Tag 25

Lantisorul argint  Single Tag 25 este  compus dintr-un lant tip army cu bile sferice de 1.2 mm si o placuta  de 25/15 mm si 1 mm grosime din Argint 925. Are o lungime de 50 cm, dimensiunea clasica a lantisoarelor purtate la baza gatului. Nu se innegreste, este hipoalergenic si indeplineste toate standardele de calitate. Are un aspect sofisticat prin simplitate si prin mesajul unic personalizat handmade. In functie de dispozitiea celui/celei care il poarta, acest model poate fi purtat si ca bratara, atunci cand este infasurat de doua ori pe incheietura mainii.    

Personalizare lantisor argint  Single Tag 25

Mesajul tau special il poti scrie pe placute cu maxim 20 caractere. Acesta este personalizat manual, fiecare litera fiind batuta cu ajutorul unei stante. Pentru a scrie textul tau, trebuie sa apesi butonul Personalizeaza si sa scrii mesajul tau. Poti sa adaugi si simboluri gen inimoara, smiley face etc.    

Cu ce ocazie se poate oferi acest lantisor de argint personalizat?

Acest lantisor poate fi oferit cadou cu ocazia zilei de nastere, zilei de nume, de Valentine’s Day, de Craciun sau atunci cand vrei sa spui “Te iubesc”, “Iarta-ma”, “Multumesc” intr-un mod original.

96.5% dintre clientii nostri sunt incantati de aspectul si calitatea

lantisoarelor de argint personalizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *