< Inapoi la Proiecte decor copii

UPU Pediatrie Cluj-Napoca

Micutii bolnaviori care trebuie sa astepte in salonul de asteptare al UPU Pediatrie Cluj-Napoca au acum o atmosfera prietenoasa care sa ii ajute sa uite de probleme si sa ii faca sa se simta mai bine.

Spatiul salii de asteptare este decorat in totalitate. Animale prietenoase si amuzante capteaza atentia micutilor (si chiar si a parintilor), prin coloritul puternic si activitatea pe care o realizeaza. Cele 3 planuri: acvatic, terestru si aerian se combina perfect pentru a crea o experienta completa privitorului. Un perete este axat pe joaca: o pasare flamingo joaca popice cu nucile de cocos, in timp ce 3 puisori-jurati ii dau note, un rac rearanjeaza popicele si o caracatita urmareste atenta jocul. Un alt perete mizeaza pe o abordare sanatoasa dedicata in special parintilor, prezentand piramida alimentatiei si animale care cultiva si uda graul.

O poveste minunata de care nu te poti plictisi, realizata in culori vii si atragatoare, perfecta pentru a te face sa uiti ca ai venit acolo de fapt cu o problema medicala.

Materiale utilizate: autocolant printat si laminat pentru o curatare usoara si rezistenta la zgarieturi, folie tip mesh adeziva printata pentru zona de geam, pentru ca personalul sa poata vedea cati oameni sunt in sala de asteptare

Scrie-ne ce doresti si revenim cat ai spune "decor"

Formatele fisierelor acceptate sunt: .doc .docx .pdf .jpg .jpeg .png .gif .xls .png .tif