Peretii decorati aduc entuziasm si energie pozitiva

portofoliu decor tiparo.ro

Sunt situatii in care spatiul in care mergi zi de zi nu te inspira si nu iti da o stare de bine. Poate sa fie totul curat si aerisit, insa sa lipseasca ambianta, culoarea si personaliatea. In acest caz, o discutie cu o echipa de designeri, desenatori si artisti poate sa contureze o idee de spatiu in care sa iti placa sa traiesti si sa lucrezi. Totul incepe de la o idee care, ulterior, va deveni identitatea unica a spatiului tau.

Contact rapid

O parte din clientii Tiparo

clienti proiecte decor tiparo.ro

peste 200 proiecte realizate

de la spatii pentru copii la spatii pentru birouri

proiecte decor tiparo.ro

Pasi pentru un proiect de decor pereti 100% personalizat

Discutii cu echipa de designeri despre nevoile tale

Ne spui ce ambianta iti doresti sa obtii, ideile tale initiale si daca ai preferinte de culori, imagini, citate motivationale sau daca ai vazut undeva un decor perete cu care te-ai identificat partial.

Iti estimam valoarea proiectului

In functie de complexitatea temei de design, de dimensiunea peretilor, de materialele recomandate si de optiunile de montaj putem estima un cost initial pe care apoi il discutam in detaliu.

Dezvoltam tema de design si facem simulari pe spatiul tau

Concepem o tema unitara de design desenand vectorial, folosind foltografii profesionale sau creand concepte tipografice. Apoi discutam si modificam tema de design in functie de feedback-ul primit pana cand obtinem acel sentiment de “ a ha”

Tiparim design-ul creat si facem montajul pe pereti

Fiecare proiect pe care il implementam este unic si realizat special pentru tine. Designul realizat pentru tine se tipareste la dimensiunile necesare, iar apoi o echipa de montaj se deplaseaza la spatiul tau pentru a finaliza proiectul.

Scrie-ne ce doresti si revenim cat ai spune "decor"

Formatele fisierelor acceptate sunt: .doc .docx .pdf .jpg .jpeg .png .gif .xls .png .tif