Transport gratuit la comenzile peste 400 lei.

Cariere la care poti aplica

Cariere

De-abia asteptam sa cunoastem oameni talentati, creativi si determinati

Suntem o echipa tanara de colegi si prieteni. Suntem rigurosi cand muncim, atenti la detalii si profesionisti cu clientii. Nu uitam sa zambim, ne bem cafeaua impreuna, avem pizza party si ne plimbam cu bicicletele.

Scopul nostru este sa cream si sa personalizam tricouri si cadouri care creeaza momente speciale, leaga prietenii si unesc familii.

Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu profesional, prietenos in care sa te simti apreciat si bine remunerat si ai una dintre specializarile de mai jos, nu ezita sa ne trimiti CV-ul tau.

Operator DTP 

Rolul Operatorului DTP este sa verifice/corecteze fisierele primite de la graficieni, sa lanseze comanda de print pe echipamente de tipar digital si sa personalizeze tricouri.

Cerinte minime: programul Corel Draw, Illustrator (este un plus), experienta de minim 1 an pe un post similar

Personalitate: calm, organizat, un bun coechipier

Tip job: full time 

Junior marketing specialist

Rolul unui Junior marketing specialist este sa implementeze campaniile de awareness si vanzari in mediul online: sa creeze landing page-uri dupa specificatiile primite, sa posteze articole pe blog si pe retelele sociale, sa identifice modalitati noi de promovare a brandului, sa le verifice eficienta si sa le implementeze.

Cerinte minime: sa iti placa mediul online, sa scrii pasional, dar argumentat, experienta de minim 1 an si un portofoliu de postari

Personalitate: spirit analitic, creativ, empatic

Tip job: full time 

Specialist marketing

Rolul specialistului in marketing este sa stabileasca o strategie de comunicare care sa aiba ca finalitate cresterea vanzarilor. Campaniile demarate trebuie interpretate si adaptate permanent in functie de rezultatele din Analytics. Periodic va face o analiza de brand din perspectiva clientilor si va verifica activitatea Specialistului Marketing Junior.

Cerinte minime: experienta de minim 3 ani in mediul online, interpretare date din Analytics, raportare Excel

Personalitate: analitic, dinamic, ambitios

Tip job: full time sau colaborare 

Grafic si web designer 

Rolul designerului este de a crea machete grafice pentru tricouri personalizate conform unui brainstorming intern. De asemenea, va pregati campanii de promovare a produselor, cataloage de prezentare, flyere discount, VIP card etc. Va lucra in echipa cu departamentul de marketing.

Cerinte minime: experienta de minim 1 an dovedita prin portofoliu, Cunostine Photoshop, Corell Draw, HTML

Personalitate: creativ, pasionat de design, comunicativ

Tip job: full time sau colaborare 

Reprezentant vanzari 

Rolul reprezentantului vanzari este de a identifica clienti din mediul offline. Va incheia contracte cu firme, institutii, ong-uri, organizatori de evenimente, asociatii sportive carora le vom furniza tricouri si echipamente personalizate. Va avea suportul departamentului de marketing.

Cerinte minime: experienta minim 1 an in vanzari, portofoliu clienti

Personalitate: comunicativ, prietenos, orientat spre rezultate

Tip job: full time sau colaborare 

Client Service Manager 

Rolul Serviciului de asistenta clienti este sa mentina clientii fericiti si informati. De asemenea va face oferte de pret personalizate si va identifica nevoile clientilor. Va colabora cu departamentul de productie pentru a livra la timp coletele, precum si cu departamentul de marketing pentru a transmite informatii relevante despre clienti.

Cerinte minime: experienta in relatia cu clientii minim 1 an, fluenta in vorbire si corectitudine gramaticala

Personalitate: comunicativ, prietenos, un bun coechipier

Tip job: full time

Esti persoana potrivita? Vrem sa te cunoastem. 

Nu trebuie decat sa atasezi un CV si sa ne scrii ce este cel mai important pentru tine la job. Tinem cont de fiecare sugestie.

Search